Corona - uppdateringar!
MJÄLLBY AIF
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt

Vill du bli en av oss?

MAIF-TV

De senaste videoklippen

Köp biljetter

Köp dina matchbiljetter här

Klicka här

2020-06-01 13:21

Stötta MAIF genom att köpa dina lotter - vi skickar hem lotterna till dig
2020-04-01 22:30
För någon vecka sedan meddelade Mjällby AIF att försäljningen av Bingolotter på Extra pausade tills vidare. Anledningen var att klubben inte ville utsätta de ideella eldsjälar som står för försäljningen för någon onödig risk.

Men klubben är oerhört glad och tacksam över att många fortsatt att fråga och visat en vilja att stötta oss med att köpa lotter. Därför inför vi en ny rutin för att du fortsatt skall kunna stötta MAIF genom köp av Bingolotter varje vecka.
Mjällby AIF korttidspermitterar personal
2020-04-01 22:28

Hela samhället befinner sig i en tuff tid på grund av Coronapandemin och Mjällby AIF är en del av samhället. Detta påverkar såklart även oss och vi tvingas nu vidta åtgärder för att säkerhetsställa klubbens ekonomi.

Vad Coronapandemin kommer få för konsekvenser vet vi ännu inte. Vi kan i detta läge enbart ställa prognoser på resultatet, både hälsomässiga och ekonomiska. Dessa prognoser är såklart oerhört svåra att göra och de innebär en stor grad av osäkerhet. Vi måste dock göra dem för att ge oss vägledning i vilka beslut vi behöver fatta här och nu.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..